Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 135m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 3.775.000,-

Ref: 4422347

te koop

Hoekappartement zeezicht op sublieme locatie

Zeldzaam droomappartement (HOEK + TUIN!) met frontaal zeezicht, gelegen in een kleine standingvolle villaresidentie aan het begin van de Wandeldijk. U kan er genieten van de mooie tuin, het prachtige zonneterras en het adembenemend zeezicht. Indeling: Royale inkom met vestiaire en ruim gastentoilet, Volledig uitgeruste keuken afgewerkt in Travertin Titanium uitgevend op de ruime woonkamer met eetplaats, zithoek en OPEN GASHAARD genietend van een eindeloos zicht op zee en strand. Sfeervolle master bedroom met ingemaakte kasten en luxe badkamer en suite. Vervolgens 2 ruime slaapkamers met ingemaakte kasten, bureau en ruime douchekamer. Afzonderlijke berging voor wasmachine en droogkast. Ruime kelder. Mogelijkheid om dubbele (!) garagebox in het gebouw aan te kopen. Huisbewaarder aanwezig. De residentie onderging net een zeer geslaagde gevelrenovatie! Sublieme renovatie door Mix Projects. Een bijzondere kans op een droomlocatie! (EPC 146 - UC 20200729-0002298628-RES-1)

Referentie nr.4422347
Verdiepingen4
Opp.ca. 135m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
TuinJa
ZwembadJa
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 2
KelderJa
LiftJa
Verwarminggas
Dubbel glasJa
EPC146kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close