Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 100m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.480.000,-

Ref: 4424970

te koop

Prachtig tuinappartement Zoute

Premium hoek-tuin-appartement gelegen op triple AAA locatie in een rustige laan te Knokke Zoute vlak aan het gerenommeerde Albertplein, de Kustlaan & Zeedijk. Het privatief tuinpoortje geeft rechtsreeks toegang tot de idyllische paden van Het Zoute op wandelafstand van het dominicanenkerkje. De standingvolle residentie Val Riant is gebouwd in de gekende Anglo-Normandische cottagestijl. Het appartement werd afgewerkt met exclusieve & duurzame afwerkingsgraad van superieure kwaliteit zoals eerste keuze parketvloeren in visgraat motief, steel look pivoterende binnendeur, binnendeuren op plafondhoogte, waterdichte naadloze wandafwerking in mortex, keuken met Miele toestellen, select maatwerk, ... Indeling: Inkomhal met vestiaire & bezoekerstoilet, woonkamer met directe toegang tot de tuin via de loggia, open ingerichte keuken, berging met technieken, master bedroom met ensuite badkamer, bezoekerstoilet, slaapkamer 2, douchekamer, slaapkamer 3, ruim zuidgericht zonneterras met aansluitende aangelegde tuin. De tuin vormt tevens de hoek en is direct bereikbaar via het Zeemeeuwenpad & de E. Ysayelaan. Mogelijkheid tot aankoop: - Afgesloten & zeer toegankelijke garagebox in het gebouw op niveau -1 (EPC 172 kwh/m² UC 20200926-0002320144-RES2)

Referentie nr.4424970
Verdiepingen4
Opp.ca. 100m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
TuinJa
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
Verwarminggas
EPC172kWh/m²
Ref. EP(B)20200926-0002320144-RES2
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close