Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 106m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 895.000,-

Ref: 4429847

te koop

Prachtig centraal gelegen penthouse

Prachtig appartement met mooi terras. Recent residentie op wandelafstand van de zee & winkels. Indeling: Inkom met toegang tot de leefruimte en het zonneterras. Eetplaats met ingerichte open keuken (keukentablet uit natuursteen, Berging. Master bedroom met aansluitende badkamer. 2e en 3e slaapkamer. Gedeelde badkamer met inloopdouche. Privatieve kelder en fietsenlokaal in de kelderverdieping. Garage mogelijk in de buurt. (EPC 92 kWh/m²)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4429847
Verdieping5
Verdiepingen8
Opp.ca. 106m²
Oriëntatie voorgevelzuidwesten
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
ZwembadJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC92kWh/m²
Ref. EP(B)31043.G.2015.314.EP16647.A001.D01.SD010
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close