Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 70m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 695.000,-

Ref: 4431488

te koop

Prachtig vernieuwd appartement met zijdelings zeezicht in het Zoute

Lichtrijk appartement met een uniek zijdelings zeezicht, gelegen in hartje Knokke-Zoute, tussen de Kustlaan en de Zeedijk. Een volledige instapklare renovatie, inclusief kwalitatief hoogstaande SieMatic-keuken. Indeling: Inkomhal met toilet. Brede woonkamer met salon, eethoek en open keuken. Slaapkamer 1 voorzien van dubbel bed en inbouwkasten. Slaapkamer 2 met stapelbed. Badkamer met inloopdouche, wastafel en inbouwkast. privatieve kelder. Kleinschalige residentie met telkens in appartement per verdiep. Ideale pied-à-terre! EPC: 277 kWh/m² UC: 20200630-0002286696-RES-2.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4431488
Verdieping1
Verdiepingen8
Opp.ca. 70m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers2
Badkamers1
KeukenJa
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC277kWh/m²
Ref. EP(B)20200630-0002286696-RES-2
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close