Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 1084m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4431560

te koop

Nieuwbouwvilla vlakbij de Kalfsmolen

3 luxueuze nieuwbouwvilla’s aan de rand van het Zoute. Deze villa’s beschikken over de volgende indeling : Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Woonkamer/eetkamer uitgevend op het terras en de tuin (mogelijkheid tot zwembad). Grote keuken met bijkeuken. 4 à 5 slaapkamers, elk met eigen badkamer. Garage voor 2 wagens + meerdere buiten staanplaatsen. Mogelijkheid bestaat nu om uitsluitend de bouwgrond aan te kopen.

Referentie nr.4431560
Bruto grond opp.ca. 1084m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
TuinJa
Onder BTW stelselJa
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close