Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 1
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 80m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 661.000,-

Ref: 4444633

te koop

Edition Zoute - Eénslaapkamer appartement

Prachtig nieuwbouwappartement op de tweede verdieping in het uniek project (luxueuze service flats) van Ghelamco aan het Oosthoekplein. Met zijn ideale ligging op een boogscheut van het centrum kunt u te allen tijde gaan winkelen. Eerder zin in een wandeling? Dan kunt u naar het quasi aanpalende natuurgebied 'Het Zwin en de zwinbosjes', de Polders of natuurlijk de zee. Heeft u gewoon eens zin om thuis te blijven, dan kunt u gebruik maken van de voorziene ruimtes zoals de lobby, de salon- en loungeruimte, fitness, wellness, de Engelse koer met het terras of de Lounge onder dak. 'Edition Zoute' legt de nadruk op uw gemak en uw comfort. Hiervoor worden er verschillende faciliteiten voorzien, zoals Conciërge Privé en Meridia. Zij zullen al uw noden en wensen volbrengen. Dus geen zorgen voor u! Het gebouw wordt volledig afgewerkt met in de privatieve flat de keuken, het sanitair en de vloerafwerking. Verkoop volgens de regels van het woonzorgdecreet. Aarzel niet om contact op te nemen met ons kantoor voor bijkomende informatie!

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4444633
Verdieping2
Verdiepingen3
Opp.ca. 80m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers1
Badkamers1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel warmtepomp
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close