Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 135m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.850.000,-

Ref: 4453939

te koop

EXCLUSIEF! Prachtig afgewerkt gelijkvloers appartement gelegen in het Zoute

EXCLUSIEF! Design gelijkvloers appartement in het Zoute ontworpen door interieurarchitect Roos Blower. Veel lichtinval door de verschillende raampartijen en grote tuin rondom het appartement. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Pivoterende gietijzeren deur die toegang geeft tot ruime leefruimte met eet- en zitgedeelte. Open en volledig geïnstalleerde keuken voorzien van kwaliteitsvolle toestellen (merk Miele). Master slaapkamer met ingemaakte kasten en grote badkamer (inloopdouche, wastafel, ligbad en toilet). Slaapkamer 2 met ingemaakte kasten en eigen badkamer (inloopdouche, wastafel en toilet). Grote slaapkamer 3 met bureau en badkamer (inloopdouche, wastafel en toilet). Specificaties: domotica, audio in leefruimte, rolstoelvriendelijk, vloerverwarming (regelbaar op afstand)… Mogelijkheid aankoop garage in residentie. EPC: in aanvraag.

Referentie nr.4453939
Verdiepingen2
Opp.ca. 135m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
TuinJa
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close