Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 93m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 820.000,-

Ref: 4496624

te koop

Gelijkvloers design appartement met open zichten te Duinenwater

Hoogwaardig design appartement te "Duinenwater". Zeer mooi en lichtrijk appartement met zuidgericht terras en een frontaal zicht over het meer. Indeling: inkom met apart toilet, ruime berging, open leefruimte met veel lichtinval en zicht op het meer, volledig geïnstalleerde keuken, groot terras gericht naar het Zuiden, 2 slaapkamers met 1 complete badkamer (wastafel, inloopdouche). Mogelijkheid tot aankoop staanplaats in het gebouw! privatieve kelder. Een bezoek waard. (EPC: 85 kWh/m² UC: 31043-G-2014_112/EP13217/A001/D01/SD009).

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Cambier De Nil - icon snelwegSnelweg
Referentie nr.4496624
Verdiepingen2
Opp.ca. 93m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
TerrasJa
ZwembadJa
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC85kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2014_112/EP13217/A001/D01/SD009
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close