Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 185m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 KNOKKE

€ 845.000,-

Ref: 4496710

te koop

Ruime woning in cottage stijl te Knokke.

Charmante woning in cottage stijl, aangenaam gelegen te Knokke. Indeling: GLVL : inkom met vestiaire en toilet, heel ruime garage met een staanplaats ervoor, ZW-gerichte tuin. Eerste verdieping : volledig ingerichte keuken, ruime woonkamer (salon-eetplaats) met gashaard, terras met een zuidwest oriëntatie. Tweede verdieping: 4 slaapkamers en 1 grote badkamer (mogelijkheid om deze om te vormen in 2 badkamers).

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Referentie nr.4496710
Verdiepingen2
Opp.ca. 227m²
Bruto grond opp.ca. 185m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers1
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 2
ZolderJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC119kWh/m²
Ref. EP(B)20210906-0002460749-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close