Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 937m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.595.000,-

Ref: 4497680

te koop

Droomvilla voorzien van alle hedendaagse luxe!

Droomvilla met 5 slaapkamers, 4 badkamers en groot zwembad, rustig gelegen in residentiële buurt en genietend van de optimale oriëntatie. Via de voordeur komt u binnen in de indrukwekkende inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Magnifieke en hoogwaardige geïnstalleerde keuken van Obumex, aansluitend de eetruimte. Impressionante leefruimte kenmerkend door de hoge plafonds en zichten op de tuin, eveneens voorzien van een houthaard. Verder een extra eetplaats/bureau met achterliggende berging. Op het verdiep: Master slaapkamer met eigen smaakvolle badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad en zeer grote inloopdouche, apart af te sluiten dressing en slaapgedeelte met airco en toegang tot het ruim overdekt terras. Slaapkamer 2 met bijhorende badkamer en met een aparte bureau/tv-ruimte/extra slaapkamer. Ruime slaapkamer 3 met eigen badkamer. Op het bovenste verdiep: Slaapkamer 4 en 5 met aparte badkamer (ligbad, douche en dubbele wastafel). Bergruimte. Bijkomende specificaties; zwembad (afmeting: 12x4), kleine kelder, meerdere schuiframen aanwezig waardoor telkens makkelijke toegang tot de mooie volwassen tuin, laadpaal voor elektrische auto, doorzichtige carport voor autoliefhebbers, tuinverlichting, absolute privacy verzekerd. Bezoek van deze exclusieve eigendom mogelijk op afspraak. EPC: 193 kWh/m² UC: 000174316.

Referentie nr.4497680
Verdiepingen2
Opp.ca. 445m²
Bruto grond opp.ca. 937m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers4
TuinJa
ZwembadJa
Parkings (binnen)Ja, 1
WasplaatsJa
CarportJa
Kadastraal inkomen€ 2228
Verwarmingindividueel gas
EPC193kWh/m²
Ref. EP(B)0001743161
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close