Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 157m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.617.000,-

Ref: 4521130

te koop

Nieuwbouw appartement met panoramisch zeezicht

Regina Maris - Emeraude is een adembenemend mooi nieuwbouwproject gelegen tussen het casino en RBSC Zeilclub van Duinbergen langs het Albertstrand. Het strakke en impressionante ontwerp werd uitgetekend door Project Architects (Piet Bailyu). Uw laatste kans om een appartement te kopen in deze residentie is zeker niet de minste: Duplex appartement op de 8ste en 9ste verdieping met een panoramisch uitzicht over de Noordzee en het idyllische hinterland van Duinbergen en Knokke. Het biedt 2 mooie zonneterrassen, waardoor men van zonsopgang tot zonsondergang van de zon zal kunnen genieten. Grote raampartijen en veel lichtinval kenmerken deze mooie aanbieding. Indeling: inkomhall met vestiaire en gastentoilet. Leefruimte bestaande uit: salon met frontaal zeezicht, uitgevend op het 1e ruime zonneterras. Eetplaats met open keuken met prachtig uitzicht over het hinterland, zéér ruime en praktische berging, uitgevend op het grote zuidgerichte terras. Op het verdiep: 3 slaapkamers waarvan de Master zicht heeft op zee en beschikt over een badkamer en suite. Slaapkamer 2 en 3 delen een ruime douchekamer op de nachthall. Afzonderlijk toilet. Mogelijkheid tot aankoop van een ruime garagebox in de ondergrond van de residentie. Kelderberging en fietsenberging. Uitzonderlijk en zeldzaam aanbod!

Referentie nr.4521130
Verdieping8
Verdiepingen9
Opp.ca. 157m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers3
Badkamers2
LiftJa
Verwarminggas cv
EPC38kWh/m²
Ref. EP(B)77
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close