Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 66m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 515.000,-

Ref: 4521132

te koop

Leuk appartement met 2 slpk, dicht bij zee

Aangenaam pied-à-terre met zijdeling zeezicht. Centraal en toch rustig gelegen. Kleine mede-eigendom. Indeling: inkom met gastentoilet en vestiaire, ingerichte keuken, living en eetkamer, dubbele slaapkamer uitgevend op terras op het Westen. Badkamer : lavabo, ligbad, 2de kamer voor stapelbedden. Privatieve kelder. Fietsenberging in de residentie. Mogelijkheid om parking te huren in de nabijheid. Een bezoek waard. (EPC: 450 - UC 202110040002472459res.1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4521132
Verdieping2
Verdiepingen4
Opp.ca. 66m²
Oriëntatie voorgeveloost
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
Verwarminggas
EPC450kWh/m²
Ref. EP(B)202110040002472459res.1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close