Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 88m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 690.000,-

Ref: 4527101

te koop

Design Pied-à-terre op toplocatie

Zonnig appartement met uitzonderlijke afwerking op toplocatie aan het driehoeksplein op 2 stappen van de zee. Indeling: inkom, ruime living met moderne keuken voorzien van alle comfort, gastentoilet, berging, Slaapkamer met stapelbedden. Masterbedroom uitgevend op het zonnige terras. Ruime badkamer. [ EPC 190 kWh/m² - UC: 0000935229].

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4527101
Verdiepingen5
Opp.ca. 88m²
Oriëntatie voorgeveloost
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
KeukenJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC190kWh/m²
Ref. EP(B)0000935229
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close