Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 174m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.595.000,-

Ref: 4532036

te koop

Exceptioneel mezzanine appartement met frontaal zeezicht

Exceptioneel mezzanine appartement in nieuwbouw Cap Horn en een adembenemend zeezicht en buitengewone afwerkingsgraad - 4 dubbele kamers. De Cap Horn ligt vast en zeker op een van de mooiste plekjes van de Belgische kust. Het is een van de weinige liggingen met frontaal zeezicht waar men reeds vanaf 15h van de zon kan genieten. Indeling: inkomhal, gastentoilet, vestiaire, volledig uitgeruste keuken met wijnfrigo, ontbijthoek, salon en eetkamer. 4 dubbele kamers met elk hun sanitair. meubelen, inboedel, gordijnen. Mogelijkheid aankoop ruime garagebox in de residentie (100.000 euro). Uniek appartement met uitzonderlijke zichten, uitzonderlijk ruimtegevoel en ongekende afwerkingsgraad. Verkoop onder 21% btw. (Epeil E58).

Referentie nr.4532036
Verdieping9-10
Verdiepingen9
Opp.ca. 174m²
Beschikbaarheidonmiddellijk
Slaapkamers4
Badkamers4
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
Verwarminggas cv
EPC28kWh/m²
Ref. EP(B)457842
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close