Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 105m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.495.000,-

Ref: 4533359

te koop

Zeedijk Albertstrand

EXCLUSIEF TE KOOP : In de standingvolle residentie Albert, welgelegen op de Zeedijk Albertstrand, bieden wij te koop aan een ruim appartement op de 7de verdieping met een licht rijke brede living / salon (7m) met prachtig zicht op zee Indeling: Inkomhal met vestiaire en toilet, volledig ingerichte keuken, nachthal uitgevend op drie slaapkamers, waarvan twee uitgevend naar terras op de Zuidkant. Privatieve kelder en fietsberging inbegrepen. Mogelijk aankoop van een dubbele garagebox in de residentie. (EPC 204 kwh/m² UC 20211011-0002475848-RES-1) Absoluut een bezoek waard.

Referentie nr.4533359
Verdieping7
Verdiepingen9
Opp.ca. 105m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
GaragesJa, 2
KelderJa
LiftJa
Verwarmingindividueel
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)20211011-0002475848-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close