Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.595.000,-

Ref: 4536213

te koop

Prachtige woning met open zichten

Design TOP NOTCH Zoute House met open zichten op de polders - Coup de Coeur - uitstekende ligging nabij het pittoreske Oosthoekpleintje. Dit topproduct beschikt over een prachtig roof top terrace in alle rust, tussen het groen van de bomen. indeling : inkomhall, ruime living met open haard & eetkamer, open keuken van Bulthaup afgewerkt met luxueuze materialen en toestellen van Gagenau. De leefruimtes en keuken genieten van prachtige open zichten op de zwinbosjes. Er is eveneens een home-cinema met beemer en automatisch scherm. Ideaal voor een gezellige filmavond met familie en vrienden. Op de 2de verdieping is er de Masterbedroom met ingemaakte kasten en badkamer afgewerkt met smaakvolle materialen, apart toilet, slaapkamer 2 met ingemaakte kasten + extra slaapkhoekje. op het gelijkvloers treft u slaapkamer 3 met ingemaakte kasten, douchekamer én een Hammam. Eveneens praktische garage, moeilijk te vinden op deze locatie! Een zeldzaam dossier met vele troeven, absoluut uw bezoek waard!

Referentie nr.4536213
Verdiepingen3
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
Parkings (binnen)Ja, 1
Verwarminggas cv
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close