Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 700m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 3.395.000,-

Ref: 4536502

te koop

Prachtig villa met zwembad

Prachtig villa met zwembad, rustig gelegen op een tweede lijn. Indeling : inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke woonkamer met gashaard uitgevend op de zuidgerichte tuin met terras en zwembad. Volledig uitgeruste keuken met eethoek. Grote bijkeuken met koelcel. Eerste verdieping: heel grote master bedroom met dressing, badkamer, bureau en zuidgerichte terras. Tweede ruime slaapkamer met badkamer. Tweede verdieping: twee volwaardige slaapkamers met elk een douchekamer. Apart toilet op de gang. Technische ruimte. Garage voor 2 wagens en meerdere buiten staanplaatsen. Poolhouse met douche en toilet. (EPC 89 kwh/m² - UC 31043-G-2016_277/EP)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Referentie nr.4536502
Opp.ca. 409m²
Bruto grond opp.ca. 700m²
Oriëntatie voorgevelzuid
Oriëntatie achtergevelnoord
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
ZwembadJa
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 2
WasplaatsJa
Verwarmingwarmtepomp
Dubbel glasJa
EPC89kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2016_277/EP02967//C027/D01/SD001
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close