Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 103m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 845.000,-

Ref: 4558068

te koop

Magnifiek hoekappartement op slechts 150m van de Zeedijk en het Rubensplein

Prachtig hoekappartement met veel lichtinval op 150m van de Zeedijk gelegen, nabij Lippenslaan en Rubensplein. Mooi zijdelings zeezicht. Indeling: inkomhall, gastentoilet, lichtrijke living, terras, open keuken, berging (met aansluiting voor een wasmachine), 3 slaapkamers voor dubbel bed telkens met buitenraam, waarvan 1 met douchekamer en 1 badkamer. Privatieve kelder. Mogelijkheid tot aankoop of huren van een garage in de omgeving. Snelle akte is mogelijk alsook overname meubilair.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4558068
Verdieping3
Verdiepingen5
Opp.ca. 103m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
LiftJa
Kadastraal inkomen€ 1341
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC187kWh/m²
Ref. EP(B)20201218-0002352330-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close