Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 130m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 795.000,-

Ref: 4563411

te koop

Riante penthouse zonnig en centraal gelegen

Zéér aangenaam penthouse/duplex appartement met terras voor en achteraan, wel centraal gelegen nabij de gezellige winkelstraat van de Dumortierlaan. Indeling: inkom met vestiaire en toilet, brede ruime living (5m) uitgevend op terras, keuken met praktische berging en eetplaats eveneens uitgevend op terras achteraan. Boven zijn er 3 slaapkamers, een badkamer, een douchekamer en een toilet. Berging en fietsenberging in de residentie. (EPC 234 - UC 2391018)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4563411
Verdieping4
Verdiepingen4
Opp.ca. 130m²
Oriëntatie voorgeveloost
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
TerrasJa
LiftJa
Verwarminggas cv
EPC234kWh/m²
Ref. EP(B)2391018
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close