Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 706m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.495.000,-

Ref: 4582023

te koop

Prachtig gerenoveerde en alleenstaande villa

Alleenstaande villa gerenoveerd met kwalitatieve materialen, rustig gelegen in een residentiële omgeving. Indeling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire, open leefkeuken aansluitend op de eetkamer en living met veel lichtinval door de grote raampartijen, aparte bureau (mogelijkheid extra kamer). 1ste verdiep: master bedroom met grote badkamer en dressing, 2 andere zeer ruime kamers met een gemeenschappelijke douchekamer. Zolder, kelder, inpandige garage. Meerdere staanplaatsen buiten. (EPC 205 kwh/m² - UC 0002299062)

Referentie nr.4582023
Verdiepingen2
Opp.ca. 291m²
Bruto grond opp.ca. 706m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
ZolderJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC205kWh/m²
Ref. EP(B)0002299062
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close