Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 727m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 3.650.000,-

Ref: 4599122

te koop

Nieuwbouwvilla met luxueuze en hoogwaardige afwerking

Prachtige nieuwbouw villa met hoogwaardige afwerking te koop aan de rand van het Zoute, op slechts enkele minuten van het centrum, de zee en het strand. Indeling: Royale inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Aangenaam salon met bibliotheekkasten. Lichtrijke en ruime eetplaats met gashaard, zitbanken en groot schuifraam naar het terras en tuin. Tweede zithoek tussen de eetplaats de keuken. Leefkeuken met keukeneiland, voorzien van alle luxe en comfort en Gaggenau huishoudtoestellen, ruime ontbijthoek met bio ethanol gashaard uitgevend op de tuin. Eerste verdieping: Ruime lichtrijke nachthal. Hoofdslaapkamer met dressing en volledig ingerichte badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo, eveneens uitgevend op het ruim terras met open groen zicht. Tweede slaapkamer. Badkamer voorzien van een ligbad en dubbele lavabo en een ruim terras met subliem zicht op de velden. Derde slaapkamer. Tweede verdieping: vierde volwaardige slaapkamer met douchekamer (douche en lavabo). Polyvalente open ruimte / vijfde slaapkamer met bureauhoek. Kelder met o.a. technische ruimte, berging en ruime cinemazaal. Prachtig aangelegde tuin met zonneterrassen. Parking voor ca 3 wagens binnen het domein. Oplaadpaal voor elektrische wagen. Camerabeveiliging. Alarm. Vloerverwarming. Vlotte verbinding naar Brugge, Gent en andere kustgemeentes dankzij de centrale ligging nabij de invalswegen van de Natiënlaan en Kustlaan. Topafwerking met kwalitatieve materialen, gekozen met oog voor design. EPC:

Referentie nr.4599122
Verdieping2
Verdiepingen2
Opp.ca. 528m²
Bruto grond opp.ca. 727m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
KelderJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC35kWh/m²
Ref. EP(B)31043/G-OMV_2020032961/EP06810/A001/D01/SD001
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close