Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 170m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 895.000,-

Ref: 4610649

te koop

Prachtige nieuwbouw woning

Nieuwbouwwoning gelegen in Oud Knokke vlakbij het Zoute. Indeling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Lichtrijke woonkamer / eethoek uitgevend op het terras en tuin. Open, volledig geïnstalleerde keuken. Op het eerste verdiep: 2 slaapkamers met gemeenschappelijke douchekamer, wasruimte en apart toilet Op het tweede verdiep: 3de slaapkamer met badkamer (2 lavabo's, ligbad en douche). EPC in aanvraag.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Referentie nr.4610649
Opp.ca. 170m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
WasplaatsJa
Onder BTW stelselJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close