Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 1171m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.795.000,-

Ref: 4610651

te koop

Prachtig gerenoveerde villa met zwembad in een residentiële wijk

Mooi gerenoveerde villa met ZW oriëntatie, gelegen op een 2de lijn in een residentiële wijk. Indeling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Bureau/TV-kamer. Lichtrijke woonkamer met gashaard uitgevend op het terras en tuin. Volledig uitgeruste keuken. Inpandige garage voor 2 wagens en meerdere buiten staanplaatsen. 4 slaapkamers - 3 badkamers. Mooie tuin met zwembad. (EPC in aanvraag)

Referentie nr.4610651
Verdiepingen1
Opp.ca. 260m²
Bruto grond opp.ca. 1171m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
ZwembadJa
GaragesJa, 2
ZolderJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC312kWh/m²
Ref. EP(B)66
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close