Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 315m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 845.000,-

Ref: 4613140

te koop

Rijwoning op een centrale ligging in Knokke

Mooie woning gelegen in Oud Knokke, vlakbij het Gemeenteplein en de Lippenslaan. Indeling : Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke woonkamer uitgevend op het terras en tuin. Gerenoveerde keuken met aansluitende berging. Handelsruimte/studio van +- 40m² met apart toilet en kitchenette ideaal als praktijk of bureau. Garage ( 2m75 op 5m80). 1ste verdiep: 3 ruime slaapkamers, apart toilet en een gerenoveerde badkamer met ligbad en inloopdouche. 2de verdiep: Toegankelijk via uitschuiftrap. Mogelijkheid om 2 slaapkamers en een badkamer in te richten. Op heden ingedeeld als een zeer ruime slaapkamer, berging en technische berging.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.4613140
Opp.ca. 290m²
Bruto grond opp.ca. 315m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers1
KeukenJa
TuinJa
Parkings (binnen)Ja, 1
ZolderJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC164kWh/m²
Ref. EP(B)20211108-0002489663-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close