Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 201m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.470.000,-

Ref: 4618978

te koop

Penthouse met uniek dakterras en prachtige open zichten op het Zoute

Zeldzame penthouse van 111m² gelegen op triple A locatie in het Zoute, het Albertplein, met terras (90m²) die prachtige zichten biedt over zowel het hinterland als de zee. Indeling: Inkom met gastentoilet en vestiaire. Open leefruimte met zithoek, eetplaats en aanpalend de geïnstalleerde keuken. Deze ruimte biedt toegang tot het uniek terras van 90m² die prachtige zichten biedt over zowel het hinterland als de zee. Hoofdslaapkamer die eveneens toegang biedt tot het terras. Tweede slaapkamer en gedeelde badkamer. Mogelijkheid tot aankoop of huren van een garage in de nabijheid. EPC:

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4618978
Verdieping8
Verdiepingen8
Opp.ca. 111m²
Bruto grond opp.ca. 201m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
KeukenJa
TerrasJa
LiftJa
Verwarminggas
Dubbel glasJa
EPC415kWh/m²
Ref. EP(B)2397797
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close