Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 90m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.495.000,-

Ref: 4619899

te koop

Volledig gerenoveerd hoekappartement op een uitstekende ligging in het Zoute

EXCLUSIEF TE KOOP : Volledig gerenoveerd hoekappartement gelegen op de vijfde verdieping en genietend van een adembenemend zuidelijk zicht op de villa's en de Kustlaan. Indeling : ruim salon met eethoek met veel zonlicht, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer en douchekamer. Apart toilet. Zonnige terras. Zeker een bezoek waard!

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4619899
Verdieping5
Verdiepingen6
Opp.ca. 90m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TerrasJa
LiftJa
Verwarmingelektrisch
Dubbel glasJa
EPC406kWh/m²
Ref. EP(B)20210318-0002389547-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close