Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 225m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.750.000,-

Ref: 4624996

te koop

Uitzonderlijk groot triplex appartement

Exclusief bij Cambier De Nil! Indrukwekkend triplex appartement gelegen op centrale locatie met zuid oriëntatie. Op de vierde verdieping; 2 ruime slaapkamers, douchekamer, wasplaats, badkamer (dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche), stockage ruimte/ eventueel kleinere slaapkamer voor stapelbed. Op de vijfde verdieping; inkom met gastentoilet, vestiaire, ruime leefruimte uitgevend op een groot zuidgericht terras, open en volledig geïnstalleerde keuken met keukenapparatuur van het merk Miele. Op de bovenste verdieping; masterbedroom met dressing en aansluitende badkamer met ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. Berging/technische ruimte. Zeldzaam woonappartement met zonnige terrassen (21 m²)! EPC: 102 kWh/m² UC: 20120118-001014976-00000005-9. Contacteer ons kantoor voor verdere inlichtingen.

Referentie nr.4624996
Verdieping4
Verdiepingen6
Opp.ca. 225m²
Oriëntatie voorgevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
TerrasJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
EPC102kWh/m²
Ref. EP(B)20210118-0001014976-00000005-9
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close