Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 145m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.399.000,-

Ref: 4673795

te koop

Centraal en ruim gelegen duplex appartement met zijdelings zeezicht

Indrukwekkend duplex hoekappartement met zijdelings zeezicht in standingvol gebouw "Grand Hotel" op het Van Bunnenplein te Knokke. Centraal en praktisch gelegen op enkele stappen van de zee en winkels. Hoogwaardige afwerkingsgraad, overal ingemaakte kasten, hoge plafonds... Privatieve Toegang langs het Van Bunnenplein met lift naar de eerste verdieping.

Indeling : inkomhal, zeer ruime vestiaire, toilet, living / salon, eetkamer en ingerichte open keuken met toestellen van Miele. 2 slaapkamers met ingemaakte kasten en één badkamer met douche, toilet en dubbele lavabo. Berging met was en droogkast.

Op de tweede verdieping boven, de masterbedroom met complete badkamer (ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet). Overal praktische ingemaakte kasten. Al de ramen zijn voorzien van screens en stores. Alarm en domotica aanwezig. Fietsenberging en privatieve kelder op -1.

Mogelijk aankoop of huren van parking in de residentie. (EPC 205 kWh/m² jaar - UC 20151201 - 0001815741 - 1)

Uitzonderlijk appartement! Conctacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

Referentie nr.4673795
Verdieping1
Verdiepingen14
Opp.ca. 145m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
EPC205kWh/m²
Ref. EP(B)20151201-0001815741-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close