Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 6
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 249m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 975.000,-

Ref: 4713106

te koop

Woning met potieel voor zelfstandig beroep

Bouwjaar: 1936 Deze authentieke villa is gelegen in het charmante Duinbergen, nabij het station van Duinbergen en op korte afstand van het strand! Door zijn visibiliteit is deze villa ook uiterst geschikt als handelslocatie! Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhall met apart toilet en toegang tot de garage. Daarnaast is er een keuken en aparte eetkamer (met een tweede trap naar het 1ste verdiep), woonkamer en berging. Deze gelijkvloerse verdieping deed vroeger dienst als handelsruimte. Via de authentieke traphall komen we op de eerste verdieping waar zich 4 ruime slaapkamers en een badkamer bevinden. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers en een berging. Verschillende mogelijkheden met deze charmante villa, contacteer ons voor meer info! (EPC 616 kwh/m² UC 2225901)

Referentie nr.4713106
Verdiepingen3
Opp.ca. 215m²
Bruto grond opp.ca. 249m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers6
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
Kadastraal inkomen€ 1289
Verwarminggas cv
EPC616kWh/m²
Ref. EP(B)2225901
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse C (kleine kans onder huidig klimaat)
G-score C
P-score C

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close