Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 90m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 935.000,-

Ref: 4737927

te koop

Exclusief - Prachtig appartement met frontaal meerzicht

Exclusief - Prachtig appartement te Duinenwater met frontaal meerzicht en grote terrassen. Indeling : inkom met toilet en vestiaire, open en volledig geïnstalleerde keuken, lichtrijke woonkamer met prachtige zichten en aansluitend groot terras. Ruime slaapkamer 1 met badkamer (dubbele wastafel, inloopdouche en wc) en groot terras met zichten over de villa's. Slaapkamer 2 met aansluitende badkamer (inloopdouche en wastafel). Privatieve kelder. Mogelijkheid aankoop garagebox in het gebouw. EPC; in aanvraag . Contacteer ons voor meer informatie.

Referentie nr.4737927
Verdieping2
Verdiepingen3
Opp.ca. 90m²
Beschikbaarheidmits inachtneming huurders
Slaapkamers2
Badkamers2
ZwembadJa
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
Verwarminggas
EPC107kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close