Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 131m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.750.000,-

Ref: 4743688

te koop

droomappartement met zeezicht

TOPPER! Ruim, gerenoveerd appartement op het bruisende Rubensplein, met zijn vele gezellige restaurants en winkels. Een luxueuze afwerking met oog voor detail! Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, mooie leefruimte met zit- en eethoek en volledig uitgeruste open keuken. Prachtige zichten op de zee én het plein (7 meter gevelbreedte!). Nachthal, 3 dubbele slaapkamers waarvan één master met dressing en douchekamer, tweede afzonderlijke douchekamer. Kelder en fietsenberging in de residentie. (EPC 107 kwh/m² - UC: 20220505-0002598101-RES-2)

Referentie nr.4743688
Verdieping2
Verdiepingen8
Opp.ca. 131m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
LiftJa
Verwarminggas
EPC107kWh/m²
Ref. EP(B)20220505-0002598101-RES-2
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close