Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 110m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.695.000,-

Ref: 4771384

te koop

Appartement met frontaal zeezicht in een prestigieuze residentie

Prachtig appartement gelegen in één van de meest gegeerde residenties op de zeedijk van het Zoute, ideaal gelegen tussen het Albertplein en de wandeldijk. Samenstelling: inkom met vestiaire en afzonderlijk toilet. Ruime woon- en eetkamer met eindeloos zeezicht. Ingerichte open keuken. Hoofdslaapkamer met praktische ingemaakte kasten. Tweede slaapkamer met ingebouwde stapelbedden. Badkamer met bad, dubbele inloopdouche en toilet. Terras met zeezicht aan de voorkant en mooi, zongericht terras aan de achterkant. Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats voor 1 wagen in de residentie. Gemeenschappelijke fietsenberging. Kelder. Conciërge voor een optimale veiligheid. (EPC 124 kwh/m² - UC 20190929-0002200595-RES-1)

Referentie nr.4771384
Verdieping6
Verdiepingen9
Opp.ca. 110m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
KeukenJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC124kWh/m²
Ref. EP(B)20190929-0002200595-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close