Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 127m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.245.000,-

Ref: 4800970

te koop

Volledig gerenoveerd appartement met zijdelings zeezicht

Volledig gerenoveerd appartement met zijdelings zeezicht vlakbij het Van Bunnenplein. Indeling: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke leefruimte met woon- en eetkamer uitgevend op het terras en genietend van het zijdelings zeezicht. Moderne open geïnstalleerde keuken. Berging met wasmachine en droogkast. Slaapkamer 1 met douchekamer (lavabo en inloopdouche) en ingemaakte kasten. Slaapkamer 2 met douchekamer (lavabo en inloopdouche). Slaapkamer 3 met ingemaakte kasten. Slaapkamer 4. Badkamer (lavabo - inloopdouche en toilet). Het appartement wordt volledig bemeubeld verkocht (Scapa Home). Privatieve kelder in de residentie.

Referentie nr.4800970
Verdieping3
Verdiepingen8
Opp.ca. 127m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
LiftJa
Verwarmingindividueel condensatie
Dubbel glasJa
EPC193kWh/m²
Ref. EP(B)20220329-0002573778-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close