Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 70m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 675.000,-

Ref: 4801549

te koop

Rustig gelegen appartement op slechts enkele stappen van strand en zee

Ideale gerenoveerde pied-à-terre gelegen op een rustige locatie en slechts op enkele stappen van strand en zee. Indeling; ruime woonkamer met volledig ingerichte en open keuken. Apart toilet. Douchekamer met inloopdouche en wastafel. Eerste slaapkamer met dubbel bed en ingemaakte kasten. Tweede slaapkamer voorzien van 2 stapbelbedden. Berging met combi was-/droogmachine. EPC; 102 kWh/(m² jaar) UC: 20220329-0002573759-RES-1. Mogelijkheid aankoop staanplaats in residentie (65.000 euro). Prijs inclusief meubels. Contacteer ons voor meer informatie!

Referentie nr.4801549
Verdieping2
Verdiepingen3
Opp.ca. 70m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
LiftJa
Verwarminggas
EPC102kWh/m²
Ref. EP(B)20220329-0002573759-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close