Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 141m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.995.000,-

Ref: 4855687

te koop

Prachtige realisatie met frontaal meerzicht

Absolute top renovatie van een ruim appartement met frontaal zicht op het zegemeer. Gelegen in een charmante villa residentie, op enkele stappen van het centrum, zee en het prestigieuze casino. Indeling als volgt; Inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet. Open en volledig geïnstalleerde open keuken (apparatuur Miele) met gezellige eethoek en aansluitende leefruimte met terras. Al deze ruimtes hebben indrukwekkende zichten op het zegemeer. Aparte praktische keuken/wasruimte. Master bedroom met eigen badkamer en terras. Ruime slaapkamer 2 & 3 met ingemaakte kasten en gedeelde smaakvolle badkamer. Op de zolderverdieping kan u de volledige ingerichte 4de slaapkamer met wastafel terugvinden. Mogelijkheid aankoop van makkelijk te bereiken garagebox met grote opslagplaats in residentie. Uniek aanbod op exclusieve locatie, contacteer Cambier De Nil voor meer informatie.

Referentie nr.4855687
Verdieping2
Verdiepingen4
Opp.ca. 141m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers2
KeukenJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
EPC304kWh/m²
Ref. EP(B)20210819-0002453874-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close