Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 225m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 3.250.000,-

Ref: 4963838

te koop

Prachtige koppelvilla, gelegen aan de rand van het Zoute

Prachtige recente koppelvilla, gelegen aan de rand van het Zoute, in de residentiële buurt van de Magere Schorre. Indeling :Indeling: inkom, (vestiaire-toilet), lichtrijke woonkamer met open keuken. Op de verdiepingen: 4 ruime slaapkamers, dressings en 3 badkamers. Zuidelijk gericht terras en tuin met zwembad. Twee parkeerplaatsen in de private weg en berging. EPC in aanvraag.

Referentie nr.4963838
Verdiepingen2
Opp.ca. 225m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
ZwembadJa
Kadastraal inkomen€ 950
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC120kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G2012-256/EP14854/A001/D01/SD001
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close