Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 793m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.650.000,-

Ref: 5151869

te koop

Prachtig gerenoveerde villa

TOP gerenoveerde villa met 5 slaapkamers gelegen in een residentiele buurt op enkele minuutjes van het centrum van Knokke. Indeling; Inkomhal met gastentoilet en vestiaire, lichtrijke woonkamer met gashaard, eetplaats en een ruime ingerichte keuken en aparte wasplaats. Een interieur om bij weg te dromen! Garage voor 1 auto. buiten mogelijkheid tot parkeren 3 wagens. Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met aansluitende badkamer en dressing, slaapkamer 2, aparte douchekamer, slaapkamer 3 en apart toilet. Op het 2de verdiepingen bevindt zich slaapkamer 4 met douche en slaapkamer 5 en apart toilet. Mooie tuin met zuidgericht terras en groot tuinhuis. EPC : 154 kWh/m²/j. UC : 20221001-0002686890-RES-1.

Referentie nr.5151869
Verdiepingen2
Opp.ca. 319m²
Bruto grond opp.ca. 793m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers3
TuinJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 1789
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC154kWh/m²
Ref. EP(B)20221001-0002686890-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse A (geen kans)
G-score A
P-score A

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close