Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 699m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.175.000,-

Ref: 5197817

te koop

Te renoveren villa in een residentiele wijk

Statige villa in een residentiele wijk te Knokke gelegen op een zonnig perceel van ca. 700 m². Deze karaktervolle villa vraagt om een renovatie maar aan eigenheid en charme geen gebrek. De vele mogelijkheden maken deze villa dan ook bijzonder interessant. Indeling: ruime inkomhal met mogelijkheid tot een aparte bureau of slaapkamer, een grote leefruimte met veel lichtinval, een veranda, een keuken met annex bergplaats en apart toilet en een ruime inpandige garage. Boven nog 3 grote slaapkamers en een badkamer. De villa is omgeven door een leuke tuin en geniet van een optimale oriëntatie en voldoende privacy. Inpandige garage met meerdere parkeerplaatsen voor de villa. Interessant hoekperceel met talloze renovatiemogelijkheden! (EPC: 350 - UC 20190422-0002153105-RES-1)

Referentie nr.5197817
Verdiepingen2
Opp.ca. 250m²
Bruto grond opp.ca. 699m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers1
TuinJa
Verwarminggas
EPC350kWh/m²
Ref. EP(B)20190422-0002153105-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse B (kleine kans onder klimaatverandering sc2050)
G-score B
P-score B

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close