Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 7
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 892m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 4.650.000,-

Ref: 5201264

te koop

Triple A locatie

Uitzonderlijk goed gelegen koppelvilla in het Zoute nabij het Dominicanen kerkje. Indeling: Inkom met gastentoilet/vestiaire, leefkeuken, zéér ruime living met openhaard en aansluitend de eetkamer. Aparte 2de living met kitchinette en een aparte trap naar boven. 1ste verdiep: 4 zéér ruime slaapkamers, allen met praktische ingemaakte kasten, 3 badkamers. 2de verdieping: 3 ruime slaapkamers, twee toiletten, één badkamer met douche en lavabo en één badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Kelder met waskelder, wijnkelder, berging en technisch lokaal. Mooie tuin met zonnig zuid gericht terras. Aparte slaapgelegenheid met douche, boven de garage . Garage voor fietsen/brommers/golfkar. Verschillende staanplaatsen buiten. (EPC 342 kwh/m² - UC 20221216-0002756768-RES-1)

Referentie nr.5201264
Verdiepingen2
Opp.ca. 400m²
Bruto grond opp.ca. 892m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers7
Badkamers5
TuinJa
Verwarminggas
EPC342kWh/m²
Ref. EP(B)202212160002756768.res.1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse B (kleine kans onder klimaatverandering sc2050)
G-score B
P-score D

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close