Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 105m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.270.000,-

Ref: 5242091

te koop

Recente residentie - frontaal zeezicht - Zoute

Prachtig appartement genietende van een frontaal zeezicht, zeer goed gelegen in een recente en prestigieuze residentie op de Zeedijk in het Zoute. Het appartement werd hoogwaardig afgewerkt, waarbij alle kast- en maatwerk werden gerealiseerd door "Obumex".

Indeling: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Ruime woonkamer bestaande uit volledig geïnstalleerde open keuken (toestellen MIELE), eethoek, bureauhoek en salon uitgevend op een gezellig terras met frontaal zeezicht.

Slaapkamer 1 met aansluitend badkamer (dubbele lavabo, bad, douche, toilet). Slaapkamer 2 voorzien van uitklapbaar dubbel bed en met aansluitend douchekamer (lavabo, douche). Slaapkamer 1 en 2 zijn voorzien van airco en geven beiden uit op een gemeenschappelijk zuidgericht terras. Slaapkamer 3 voorzien van ingemaakt stapelbed. Alle slaapkamers zijn voorzien van ingemaakte kasten.

Berging met technieken en voorzieningen voor wasmachine/droogkast.
Privatieve kelder en gemeenschappelijke fietsenberging.
Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats (125.000 EUR) in de residentie zelf.

Meer dan een bezoek waard !

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.5242091
Verdieping4
Verdiepingen8
Opp.ca. 97m²
Bruto grond opp.ca. 105m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingvloerverwarming gedeeltelijk gas
Dubbel glasJa
EPC65kWh/m²
Ref. EP(B)EP07996
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse A (geen kans)
G-score A
P-score A

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close