Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 105m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.795.000,-

Ref: 5255145

te koop

Heel mooi appartement met panoramisch zicht op zee

Prachtig appartement met panoramisch zicht op zee gelegen in een standingvolle residentie aan de zeedijk in het Zoute. Indeling : inkomhal, ingerichte open keuken met Miele toestellen, living met ingemaakte bibliotheek kasten, terras met zicht op zee, vestiaire en ingemaakte kasten, twee slaapkamers uitgevend op zonneterras met zicht op het hinterland, één complete badkamer (ligbad, lavabo, toilet), één complete douchekamer (douche, toilet, lavabo), privatieve kelder en fietsenstalling en mogelijkheid om dubbele garagebox te kopen in een nabije residentie. Absoluut te bezoeken! (EPC 137 - UC: 0001324617)

Referentie nr.5255145
Verdieping7
Verdiepingen8
Opp.ca. 105m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
KelderJa
LiftJa
Verwarminggas cv
EPC138kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse C (kleine kans onder huidig klimaat)
G-score C
P-score C

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close