Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 36m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 398.000,-

Ref: 5255612

te koop

Mooi ingerichte studio met zijdelings zeezicht

Volledig instapklare en gemeubelde studio, gelegen op het gezellig Van Bunnenplein, zonnekant van het plein met zijdeling zeezicht. Indeling : praktische ingemaakte kasten en opbergruimtes, douchekamer met lavabo en toilet en wasmachine, ingerichte keukenwand, aangename living uitgevend op terrasje. Zeker een bezoek waard. (EPC 166 - UC 20200515-0002270029-RES-1)

Referentie nr.5255612
Verdieping3
Verdiepingen6
Opp.ca. 36m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Badkamers1
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC166kWh/m²
Ref. EP(B)20200515-0002270029-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close