Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 175m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.295.000,-

Ref: 5258924

te koop

Ruime nieuwbouwwoning in het Oude Knokke

Ruime nieuwbouwwoning in het Oude Knokke met een aangename zuidwest georiënteerde tuin met terras. Indeling: inkomhal (vestiaire en toilet), uitzonderlijk ruime living en eetkamer en keuken. Op de eerste verdieping: master bedroom met douchekamer, 2 slaapkamers met een gedeelde douchekamer. Op de tweede verdieping: 2 slaapkamers elk met eigen douchekamer. Deze woning ligt dicht bij de winkels, openbaar vervoer en sportfaciliteiten. Verkoop onder registratierechten. Woning voorzien van zonnepanelen en uiterst gunstig EPB.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon schoolSchool
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Referentie nr.5258924
Verdiepingen2
Opp.ca. 219m²
Bruto grond opp.ca. 175m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
WasplaatsJa
Verwarmingwarmtepomp
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close