Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 1143m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 6.395.000,-

Ref: 5261139

te koop

Exclusief: Subliem gerenoveerde en moderne villa met zwembad in een rustige residentiële buurt - Zoute

Moderne en unieke villa welke prachtig gerenoveerd werd met oog voor detail. Perfect georiënteerd en voorzien van een groot zwembad gelegen op een rustige locatie in het Zoute.

Indeling:
Inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke leefruimte met gashaard uitgevend op het terras en de prachtige tuin, open keuken met eetkamer, wasruimte, ruime slaapkamer op het gelijkvloers met douchekamer.
Op de eerste verdieping: master bedroom met badkamer en toegang tot een groot zonneterras, 3 slaapkamers elk met zijn eigen badkamer of douchekamer.
Ruime garage en meerdere staanplaatsen op de oprit. Ruime kelder.

Absoluut te bezoeken - uniek in Knokke-Zoute!

Referentie nr.5261139
Verdiepingen1
Opp.ca. 368m²
Bruto grond opp.ca. 1143m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
ZwembadJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 2
KelderJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC121kWh/m²
Ref. EP(B)20210318-0002387962-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close