Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 192m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.268.000,-

Ref: 5263215

te koop

Prachtig gerenoveerde woning gelegen in het oude Knokke

Prachtig gerenoveerde woning gelegen in het oude Knokke, op enkele stappen van het centrum en het Zoute. Indeling: Inkom en gevel prachtig afgewerkt in Azobe-hout, aparte fietsenberging links van de inkom. Groot salon met gashaard en eetplaats uitgevend op het terras en tuin. Prachtig afgewerkte open keuken ( terrazzo werkblad en V-Zug toestellen), aparte bureau / tv-hoek. Apart toilet. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten en een aparte badkamer met inloopdouche en toilet. Berging en wasplaats. Op de 2de verdieping bevindt zich de masterbedroom met badkamer (met inloopdouche en toilet) en een dressing. Een juweel om niet te missen! EPC in aanvraag.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon openbaarvervoerOpenbaar vervoer
Referentie nr.5263215
Verdiepingen2
Opp.ca. 172m²
Bruto grond opp.ca. 192m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
TuinJa
TerrasJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 872
Verwarminggas cv
Dubbel glasJa
EPC235kWh/m²
Ref. EP(B)20221222-000275841
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon Klasse A (geen kans)
G-score A
P-score A

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close