Cambier De Nil
Cambier De Nil
Cambier De Nil
Cambier De Nil
Cambier De Nil
Cambier De Nil
Cambier De Nil
Cambier De Nil

UW HUIS VAN VERTROUWEN

IN EEN EXCLUSIEVE OMGEVING

Immo Cambier De Nil, opgericht door Catherine De Nil en Patrick Cambier, beiden gepassioneerd door onroerend goed,startte met een eerste kantoor op het Albertplein gevolgd door een uitbreiding op de Zeedijk.

Met de opening van een nieuw kantoor op een derde adres in hartje Zoute, namelijk de prestigieuze Kustlaan (hoek met de Strandstraat) willen wij onze klanten nog gerichter bijstaan.

Deze 3 adressen bevestigen nogmaals de 3 sleutelwoorden binnen de vastgoedmarkt: location, location, location! Bewust dat specialiseren leidt tot professionalisme, spitst Immo Cambier De Nil zich toe op de verkoop en verhuur van eigendommen in Knokke-Heist en omstreken.

LEES MEER
Cambier De Nil - Le Nordic

Project in de kijker

Le Nordic

Kwaliteit en een duurzame investering.

Elk beschikbaar appartement is dan ook uniek qua indeling en gevoel. De royale oppervlaktes, grote raampartijen, luxueuze afwerking, duurzame materialen, grote zonneterrassen, garage in gebouw,... maken dit project tot een zeldzame parel op de zeedijk.

LEES MEER
Cambier De Nil - Bahia

Project in de kijker

Bahia

PRESTIGIEUS PROJECT OP DE ZEEDIJK IN HET ZOUTE

Prestigieus nieuwbouwproject op de zeedijk in het Zoute op een toplocatie tussen het Albertplein en de wandeldijk. De hedendaagse architectuur (arch. Luc De Beir) houdt rekening met alle elementen die vandaag gewenst zijn: hoge ramen tot aan het plafond die zorgen voor een royale lichtinval, transparante balkons om volledig te kunnen genieten van het panoramische zeezicht en het absolute comfort.

LEES MEER

Bekijk alle panden

Cambier de Nil, een familiebedrijf

Passie voor exclusief vastgoed aan zee

Hoe bijzonder kan uw eigendom aan zee zijn? Van subliem hedendaags tot riant en charmant, prachtig pittoresk of uiterst exclusief. Bij Cambier-De Nil stellen we met trots ons aanbod en onze realisaties aan u voor. Laat u dus verrassen door onze unieke opportuniteiten op toplocaties.

In het hartje van Knokke-Zoute is Cambier-De Nil uitgegroeid tot een vaste waarde met drie kantoren. We scoren hoog met onze dienstverlening en onze verkoopcijfers verslaan alle records. U kunt rekenen op de grenzeloze passie en ervaring van Patrick Cambier en Catherine De Nil, samen met hun twee dochters Stéphanie en Sophie. Zij worden versterkt door een gemotiveerd team van professionals.

ONTMOET ONS TEAM
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan