Cambier De Nil | Regio

Fijn thuiskomen, aangenaam leven

Knokke-Heist verdelen we in zes regio’s. De één zalig rustig, de ander bruisend en vol beleving. Het zijn die contrasten die het leven in Knokke-Heist zo boeiend maken. Van het Albertstrand tot het Zoute, we laten u graag kennismaken met de troeven van elk stukje Knokke-Heist.

 
Zoute

Zoute

EXCLUSIEVE GRANDEUR MET KARAKTER

Het Zoute ademt grandeur. Hier komen gastronomie en toonaangevende boetieks samen. De riante woningen zijn even iconisch als exclusief, net als hun bewoners. Hier komt u heerlijk thuis met het strand, het centrum, de Wandeldijk én het Zwin vlakbij

Zoute
 
Rand Zoute

Rand Zoute

STAD EN RUST VERENIGD

Rand Zoute vindt het perfecte evenwicht tussen exclusieve boetieks & galerijen en de rust van de Polders. Het is hier aangenaam wonen in een stijlvolle villa of charmante hoeve. Even wandelen in het Dennenbos of met de fiets richting Knokke? Dit is de ideale uitvalsbasis.

Rand Zoute
 
Knokke

Knokke

HET KLOPPEND HART

In het centrum van onze gemeente gaan cultuur, gastronomie en mode hand in hand. Het leven is hier rijk gevuld, de sfeer altijd bruisend. Van ongedwongen apero met zicht op zee tot shoppen in de Gouden Driehoek... vanuit uw gezellige thuis bent u slechts enkele stappen verwijderd.

Knokke
 
Albertstrand

Albertstrand

HET HELE JAAR VAKANTIEGEVOEL

Zeezicht en vlakbij het Casino, hier vertoeven voelt altijd een beetje als vakantie. Het Albertstrand is een grote troef, maar ook het bruisende centrum is vlakbij. Even verpozen in een beach bar of culinair lunchen in een topadres? Rond het Albertstand is het één en al joie de vivre.

Albertstrand
 
Duinbergen

Duinbergen

Authentieke charme

Duinbergen verenigt een familiale sfeer met het zilte van de zee. De kleine straatjes met authentieke villa’s zijn charmant. Met de beachclub en De Wandelaar is Duinbergen er voor sportievelingen, maar ook wie graag rustig over de Zeedijk struint, woont hier fijn.

Duinbergen
 
Westkapelle

Westkapelle

ONGEREPT POLDERLANDSCHAP

Westkapelle is een ongerept stukje Knokke-Heist. De dorpskern is warm en sfeervol, iets verderop zijn de poldergezichten adembenemend. Hier krijgt rustig wonen een nieuwe dimensie. Even aan de stilte ontsnappen? Het centrum en strand zijn nooit veraf.

Westkapelle
 
Duinenwater

Duinenwater

NIEUWE WIJK IN ’T GROEN

Aan de oevers van Het Duinenwatermeer ligt een nieuwe residentiële woonwijk. De woningen vormen een nostalgische knipoog naar de typische kustarchitectuur. De levensstijl is er hedendaags bruisend met diverse sportfaciliteiten, horeca en winkels op wandelafstand.

Duinenwater

Wonen in deze omgeving?

Slider 01
Slider 02
Slider 03
Slider 04
banner
banner
banner
banner
banner
banner
050 60 10 20