Cambier De Nil | Verkopen en verhuren

Uw eigendom verkopen of verhuren

De vastgoedmarkt in Knokke-Heist heeft een heel eigen karakter. Als derde generatie in een lokale makelaarsfamilie weten we die eigenheid perfect te doorgronden. We kennen de markt, de gemeente en de locals. We weten wat er speelt en wat er leeft. Dat maakt van Immo Cambier De Nil uw ideale partner in een succesvol verkoop- of verhuurverhaal.

 
Publiciteit met standing

Publiciteit met standing

Op de website, in de etalage van onze drie kantoren... de nodige visibiliteit is evident. Maar soms verdient exclusief vastgoed nog iets extra. Een vermelding in een gerenommeerd tijdschrift of ons eigen magazine bijvoorbeeld. Wij gaan steeds na wat de beste kanalen zijn voor uw vastgoed.

Publiciteit met standing
 
Gedegen kennis in elk facet

Gedegen kennis in elk facet

Even binnenspringen of langskomen op afspraak? Uw vast aanspreekpunt staat steeds voor u klaar. Ook rondleidingen buiten de kantooruren doen we met plezier. Uw pand vlot en correct verkopen of verhuren is immers altijd onze prioriteit. U kunt rekenen op een nauwkeurige opvolging en de jarenlange ervaring van ons trouw team.

Gedegen kennis in elk facet

Waarom kiezen voor Cambier De Nil?

Expertise

Expertise

Als lokale vastgoedspecialisten kennen we de troeven van de markt. Eventuele uitdagingen overbruggen we vanuit onze ervaring. 

Teamwork

Teamwork

Ons betrouwbaar team is een grote troef. U kent uw vast aanspreekpunt dat u in alle vertrouwen adviseert.

100% Service

100% Service

Vlotte opvolging, correcte aanpak, steeds beschikbaar, … Service zit in ons DNA. Wij ontzorgen u volledig!

Uw eigendom ook succesvol in de markt zetten?

Als derde generatie makelaars in Knokke-Heist kennen we als geen ander alle aspecten en de  finesses van de markt. Die doorgedreven kennis combineren we met een discrete aanpak, optimale bereikbaarheid en een persoonlijke benadering. 

Laat ons kennismaken

Hartelijk welkom in onze kantoren voor een vrijblijvend gesprek over uw wensen en verwachtingen. 

 

050 60 10 20